MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najnowsza na rynku lampa Xperion 6100 Under Bonnet to...
fot. Philips

Philips. Nowa gama profesjonalnych lamp warsztatowych

Philips Xperion 6100 Under Bonnet

Najnowsza na rynku lampa Xperion 6100 Under Bonnet to rozwinięcie modelu 6000. Jest mocniejsza, składana i hybrydowa – może być zasilana zarówno z wbudowanych akumulatorów albo przewodowo – z sieci. Ten model oferuje do 2400 lumenów światła, co czyni ją najmocniejszą lampą w rodzinie Under Bonnet. Pokrętło sterowania pozwala na przyciemnienie lub rozjaśnienie światła do idealnego poziomu dla danego zadania, otoczenia i w celu zachowania żywotności baterii.Tak jak model 6000, model 6100 ma dwa zintegrowane i rozsuwane teleskopowe zaczepy, po jednym na każdym końcu, które można obracać o 360°. Zaczepy mają szeroki prześwit i są pokryte miękką gumą, co ułatwia mocowanie do maski pojazdu bez rysowania lakieru.Dzięki całkowitej długości od 1,10 do 2,08 metra, Xperion 6100 Under Bonnet może być używana w różnych miejscach oferując pełną swobodę zastosowania. Można ją zamontować pod maską, dachem lub tylną klapą każdego samochodu, furgonetki lub ciężarówki.

Zobacz również

Przewodniczący Rady Gminy Sicienko pod obstrzałem. Jeden z mieszkańców stawia zarzuty

NOWE
Przewodniczący Rady Gminy Sicienko pod obstrzałem. Jeden z mieszkańców stawia zarzuty

Piłkarze Korony w sobotę zagrają w Kielcach sparing z Górnikiem Łęczna

NOWE
Piłkarze Korony w sobotę zagrają w Kielcach sparing z Górnikiem Łęczna

Polecamy

To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa

GORĄCY TEMAT
To jeszcze nie koniec. Jest nowe zagrożenie ze strony koronawirusa

Owoce, które, mogą zmniejszać oznaki starzenia. Jedz je, póki trwa na nie sezon!

O TYM SIĘ MÓWI
Owoce, które, mogą zmniejszać oznaki starzenia. Jedz je, póki trwa na nie sezon!

Najlepszy sos z kurek do ziemniaków. Z tego przepisu zawsze się udaje

HIT DNIA
Najlepszy sos z kurek do ziemniaków. Z tego przepisu zawsze się udaje