MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

Budzenie Sienkiewki 2024 w Kielcach. W centrum miasta pokazali tajniki karate

Budzenie Sienkiewki 2024 w Kielcach. W centrum miasta pokazali tajniki karate

Budzenie Sienkiewki 2024. Zobacz perełki motocyklistów z klubu Road Runners [ZDJECIA]

Budzenie Sienkiewki 2024. Zobacz perełki motocyklistów z klubu Road Runners [ZDJECIA]

Polecamy

Cud nalewka! Usunie przebarwienia, poprawi trawienie. Wypróbuj też na pasożyty

TYLKO U NAS
Cud nalewka! Usunie przebarwienia, poprawi trawienie. Wypróbuj też na pasożyty

Nowy program MEN dla przedszkoli. Nabór rusza już w czerwcu!

Nowy program MEN dla przedszkoli. Nabór rusza już w czerwcu!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!